Striptease Masculin

Striptease Masculin ? Events Center , o agentie cu experienta in domeniul evenimentelor , iti pune la dispozitie un show incendiar de striptease masculin , atat pentru o petrecere de burlacite cat si pentru cluburi .

Striptease masculin pentru petrecere burlacite , aniversari :


Locatia poate fi un club inchiriat , hotel sau chiar la domiciliul tau. Striper-ul pentru burlacite /aniversari vine in ce costumatie doresti tu , la ora stabilita de comun acord cu noi si se poate integra in orice tip de surpriza doresti sa ii faci sarbatoritei . Pentru o petrecere de burlacite , puteti opta pentru unul sau mai multi strip-eri . Preturile le vom discuta telefonic , si va asiguram ca va putem oferi un show de striptease masculin pentru bugetul fiecaruia .

 

Striptease masculin in cluburi , striptease masculin EVENIMENTE PUBLICE :


In cazul evenimentelor deschise publicului larg , show-ul de striptease masculin va avea o coregrafie special conceputa in functie de eveniment.La un astfel de show de striptease masculin se poate opta pentru orice numar de strip-eri . Coregrafia poate introduce un show cu flacari , serpi , etc . Preturile vor fi discutate telefonic , in functie de bugetul alocat evenimentului .

Contact : 0752 17 22 33

Galerie de imagini

  •  
sus